Zandstra Financieel Advies: De ZZP verzekeraar in Twente

Zandstra Financieel Advies is een betrouwbare ZZP verzekeraar gevestigd in het centrum van Borne. Als assurantiekantoor zijn wij een allround tussenpersoon die u advies kan geven over al uw financiële vraagstukken. Als ZZP verzekeraar vind Zandstra het belangrijk om voor ondernemers de beste verzekeringen te vinden die bij hun aansluiten. Klanttevredenheid en een langdurige samenwerking zijn daarom onze eerste prioriteiten.

De werkwijze van ZZP verzekeraar Zandstra Financieel Advies

ZZP verzekeraar Zandstra Financieel Advies begint altijd met het opstellen van een inventarisatie van de financiële situatie. Aan de hand van de inventarisatie kunnen we met u bespreken welke verzekeringen nodig zijn en welke wensen u hier naast nog heeft. Samen met u kijkt ZZP verzekeraar Zandstra Financieel Advies welke opties er zijn.

Waarom ZZP verzekeraar Zandstra Financieel Advies

Als ZZP verzekeraar zien we vaak dat mensen heel wat verzekeringen hebben waar nooit naar gekeken wordt. Vaak hebben mensen verschillende verzekeringen bij veel verschillende bedrijven. Het is dan handig om hier iemand met een frisse blik naar te laten kijken. Ook is het dan handig om een vast aanspreekpunt te hebben.

Financieel Advies HengeloAssurantiekantoor EnschedeAssurantiekantoor HengeloFinancieel Adviseur ZZPZZP Verzekeraar

Meer weten over AOV ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: