ZZP verzekeringen Hengelo

Zandstra Financieel Advies is een vertrouwd adres in Borne. Wij helpen zowel ZZP als particulieren. Wij zijn een allround assurantiekantoor voor alle financiële vraag stukken voor particulieren maar ook ZZP Hengelo.

Onze werkwijze begint zowel bij particulieren als ZZP Hengelo met het inventariseren van de financiële situatie. Wij zijn een onafhankelijk bureau dat alle mogelijke schadeverzekeraars met elkaar vergelijkt. Door middel van het vinden van de beste polisvoorwaarden tegen de laagste prijs, stellen wij een pakket voor u samen.

Dat houdt in dat uw verzekeringen bij meerdere partijen ondergebracht kunnen worden, maar u nog steeds het voordeel geniet van pakketkorting en het hebben van één vast aanspreekpunt.

Schade ZZP Hengelo

Wij bemiddelen en adviseren voor u het totaal plaatje op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen voor ZZP’ers in Hengelo. Wij zoeken voor u uit wat de beste verzekering is voor ZZP’ers in Hengelo.

Bij een zakelijk schadeverzekering voor ZZP’ers in Hengelo gaat bijvoorbeeld om een aansprakelijkheidsverzekering.

Arbeidsongeschiktheid voor ZZP’ers in Hengelo

Ook ZZP’ers in Hengelo lopen helaas het risico op arbeidsongeschiktheid. Zoals men zegt: “een ongeluk zit in een klein hoekje.” Dit kan betekenen dat u voor een langere tijd niet in staat bent om de werkzaamheden van uw bedrijf uit te voeren. Wij zullen voor u alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken en degene met de beste polisvoorwaarden vinden voor u.

Meer weten over AOV ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: