ZZP verzekeringen Enschede

Zandstra Financieel Advies is een goed vertrouwd adres in Borne. Wij helpen niet alleen ZZP’ers in Enschede, maar ook particulieren. Wij zijn een allround assurantiekantoor voor alle financiële vraagstukken voor particulieren, maar ook ZZP verzekeringen in Enschede. Onze werkwijze begint zowel bij particulieren, als ZZP Enschede met het inventariseren van de financiële situatie.

Wij zijn een zelfstandig bureau dat alle mogelijke schadeverzekeraars met elkaar vergelijkt. Door middel van het vinden van de beste polisvoorwaarden tegen de voordeligste prijs, stellen wij een pakket voor u samen.

Dat betekent dat uw verzekeringen bij meerdere partijen ondergebracht kunnen worden, maar u nog steeds het voordeel geniet van pakketkorting en het hebben van één vast aanspreekpunt.

Schade verzekeringen voor ZZP in Enschede

Wij bemiddelen en adviseren voor u het totaalplaatje op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen voor ZZP’ers in Enschede. Wij zoeken voor u uit wat de beste verzekering is voor ZZP’ers in Enschede.

Bij een zakelijk schadeverzekering voor ZZP’ers in Enschede gaat het bijvoorbeeld om een aansprakelijkheidsverzekering.

Arbeidsongeschiktheid voor ZZP’ers in Enschede

ZZP’ers in Enschede en particulieren lopen helaas het risico op arbeidsongeschiktheid. Zoals men zegt: “Een ongeluk zit in een klein hoekje.” Dit kan betekenen dat u voor een langere tijd niet in staat bent om de werkzaamheden van uw bedrijf uit te voeren. Wij zullen voor u alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken en degene met de best polisvoorwaarden vinden.

Assurantiekantoor EnschedeVerzekering EnschedeFinancieel Adviseur ZZPZZP Verzekeraar

Meer weten over AOV ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: