Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Wil jij werken bij het leukste hypotheek assurantiekantoor van Twente?

Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Diploma? HBO? MBO? Dat maakt ons niks uit.

Maar wat dan wel?

Het gaat ons om jouw persoonlijkheid en wat jij bijdraagt aan het team. Wij werken vanuit
competenties. Dus waar ben jij goed in en wat kun jij bijdragen aan het team / bedrijf? Wij proberen jou in je kracht te zetten binnen het team, zodat jij kunt floreren op de werkvloer.

Wat houdt de vacature in?

In de functie als (commercieel) medewerker binnendienst ben jij de belangrijkste spil tussen de klant en de verzekeraar. Je dient dus met beide een goede relatie op te bouwen, zodat je onder andere schades die klanten hebben op een goede manier kunt leiden. Je dient dus in ieder geval flexibel, dienstverlenend en klantvriendelijk te zijn en makkelijk uit je woorden te kunnen komen.

Waar letten we op?

Je moet een absolute teamplayer zijn. Iemand die investeert in de band met haar collega’s, klanten en verzekeraars. Daarnaast iemand die leergierig is, van aanpakken weet en pro actief is om geen kans onbenut te laten.

Wat bieden wij?

Buiten het feit dat je in een heel gezellig team terechtkomt, kom je in een platte organisatie terecht. Bij ons is iedereen even belangrijk. De salariëring is marktconform en de werktijden zijn in overleg. Wij zijn flexibel als het aankomt op meedenken in het indelen van de werkweek. Wij zijn een enorm modern kantoor en jij hebt dus ook echt een stem binnen het bedrijf. Je werkt niet IN het bedrijf, maar AAN het bedrijf. Dit ook door jezelf te blijven ontwikkelen. Wij faciliteren dit ook.

Hoe kun je reageren?

Stuur je CV met motivatievideo of motivatiebrief naar info@erikzandstra.nl. Wij zullen naar
aanleiding daarvan zo snel mogelijk contact met je opnemen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs beschouwd.
Financieel advies voor ondernemers

Even buurten?

Stuur je CV met motivatievideo of motivatiebrief naar info@erikzandstra.nl. Wij zullen naar aanleiding daarvan zo snel mogelijk contact met je opnemen.