Verzekeringen regelen in Hengelo?

Bij Zandstra Financieel advies kun je terecht voor het regelen van verzekeringen nabij Hengelo, namelijk in het centrum van Borne. In het mooie dorp staat onze deur altijd open voor een kop koffie, ook als je geen gesprek wil. Bij ons is het zeer belangrijk om een binding te hebben met de klant om het beste advies te leveren tegen zo laag mogelijke en beste voorwaarden.

Een langdurige samenwerking, tevredenheid en wensen van de klant is bij ons een prioriteit en houden ook rekening met zowel uw financiële en persoonlijke situatie. Onze ervaring is dat veel mensen een verzekering hebben afgesloten die zelden word nagekeken sinds afsluitingsdatum, deze lopen ook vaak bij verschillende verzekeraars.

Daarom vinden wij het zeer belangrijk om een tussenpersoon te hebben die meedenkt met uw gezinssituatie, persoonlijkheid en uw wensen om hieruit het beste advies te geven.

Hoe werken wij met verzekering in Hengelo

Onze werkwijze is samen een overzicht te maken van uw situaties en wensen en kijken hieruit verder om de beste mogelijkheden te vinden. Door de binding die wij tussen de klant hebben gaat het kiezen van verzekeringen die bij uw situatie passen snel en effectief.

Uw rol in deze samenwerking met ons is van groot belang om u te helpen in moeilijke situaties en lastige tijden. Ons advies komt vaker beter uit met ons advies dan de vergelijkingssites op het internet. Onze adviseurs kunnen ook langskomen bij uw thuis om alle mogelijkheden te bespreken voor wat betreft uw verzekeringen en hypotheken.

Tijdens het gesprek met onze adviseurs weet u precies welke maandlasten u heeft, hoe laag de rentes zijn, wat u kunt lenen en wat al uw mogelijkheden zijn.

Verschillende soorten verzekeringen

U kunt bijvoorbeeld denken aan een verzekering voor schade in Hengelo of een overlijdensverzekering. Bij schadeverzekeringen moet u denken aan het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid, gezinsongevallen, opstal, inboedel, auto, rechtsbijstand, doorlopende reis, caravan, motor, brommobielen, oldtimer en pechhulp langs de weg.

Wij kijken goed naar uw persoonlijke situatie en welke mogelijke risico?s u daar bij loopt. Door middel van deze inventarisatie zijn wij in staat u een zo goed mogelijk advies te geven en een pakket samen te stellen dat precies op maat is gemaakt.

Schadeverzekeringen en advies
Gaat u van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Uw zorg ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: