Verzekeringen Enschede

Verzekering Enschede

Zandstra Financieel Advies is de verzekering expert in Enschede. Wij zijn een allround assurantiekantoor, wij kunnen u helpen met verzekeringen in Enschede. Het is voor ons als assurantiekantoor belangrijk een binding te hebben met onze klanten. Wij zijn gevestigd in Borne maar ook beschikbaar voor klanten in de gehele regio Twente en omliggende gebieden. Onze doelstelling is altijd al een langdurige samenwerking geweest. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Hoe werken wij met verzekering Enschede

De doelstelling van onze werkwijze is samen met u een inventarisatie te maken van uw huidige financi?le situatie. Samen met u gaan we bespreken of een verzekering Enschede overbodig is of juist nodig. U bent hier bij van groot belang om te bepalen of alle verzekeringen goed bij uw situatie aansluiten.

Verschillende soorten verzekering Enschede

Er zijn veel verschillende soorten verzekeringen, zo is er voor schade in Enschede of een overlijdensverzekering. Bij schadeverzekeringen moet u denken aan het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid, gezinsongevallen, opstal, inboedel, auto, rechtsbijstand, doorlopende reis, caravan, motor, brommobielen, oldtimer en pechhulp langs de weg. Wij kijken goed naar uw persoonlijke situatie en welke mogelijke risico?s u daar bij loopt. Door middel van deze inventarisatie zijn wij in staat u een zo goed mogelijk advies te geven en een pakket samen te stellen dat precies op maat is gemaakt.

Assurantie kantoor Hengelo ? Assurantie kantoor Enschede ? verzekering Hengelo – verzekering Enschede