Pensioenjaren

Zandstra Financieel Advies is een goed vertrouwd adres in het centrum van Borne. Wij zijn voor onze klanten een vast aanspreekpunt voor alle financiële vraagstukken. Onder andere kunnen wij ook advies geven over het pensioen zodat uw pensioenjaren naar wens verlopen. Het is voor ons heel belangrijk een binding te hebben met onze klanten.

Informatie over de pensioenjaren voor ZZP’ers

Wat betreft verzekeringen is het ondernemerschap totaal verschillend van in loondienst werken. Het vereist discipline om een aantal voorzieningen voor uzelf te treffen. Dit geldt ook voor het denken aan de pensioenjaren.

Informatie over pensioenjaren voor particulieren

Op het gebied van het pensioen zijn er de afgelopen jaren heel wat verandering plaatsgevonden. Zowel de AOW-leeftijd als de pensioen leeftijd zijn opgeschoven. Dit gaat ten koste van uw pensioenjaren. De reden hiervoor is de vergrijzing. De pensioenfondsen zijn steeds minder in staat de volledige pensioenen uit te keren. Wij zoeken graag samen met u uit wat de beste pensioenregeling is.

Zakelijke verzekeringen advies
Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaalt u dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf uw financiële toekomst.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: