Pensioeninkomen

Wat betreft het pensioen zijn er heel wat dingen veranderd in de afgelopen paar jaar. Dit hoeft niet perse het pensioeninkomen te zijn, maar neem nou is de AOW leeftijd. Die is verhoogd van 65 naar 67 jaar. De oorzaak hiervan is de vergrijzing die optreedt in Nederland. Als deze maatregel niet was getroffen, zou misschien het pensioeninkomen omlaag gaan.

Wij zoeken graag voor u uit wat de optimale pensioenregeling is voor uw situatie. Dit houdt in dat wij een duidelijk overzicht maken van wat uw inkomen na uw pensioen wordt. Samen met u maakt Zandstra Financieel Advies een plan om er voor te zorgen dat uw pensioen inkomen straks voldoet aan uw wensen. Wij zorgen er daarom voor, samen met u, om deze welverdiende rust zo optimaal mogelijk af te schermen door middel van pensioenverzekeringen en daarmee een goed inkomen tijdens uw pensioen te behouden.

Voor meer informatie, klik hier voor particulier pensioen of klik hier voor een zakelijke pensioen.

Zakelijke verzekeringen advies
Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaalt u dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf uw financiële toekomst.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: