Pensioeninkomen

Zorgeloos met pensioen? Kan dat nog? De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel veranderingen geweest wat betreft de pensioenen van u als particulier. Onder de andere de pensioenleeftijd voor u al werknemer is verhoogd daar 67 jaar.

De dekkingsgraad bij de pensioenfondsen zijn aanzienlijk gedaald, waardoor er gekort wordt op uw pensioen als particulier. Het gevolg hiervan is dat er voor veel particulieren een “pensioengat” ontstaat. Hoeveel inkomsten en (woon)lasten heeft u wanneer u met pensioen gaat? En is dit en gezonde situatie? U wilt immers niet het risico lopen uw huis noodgedwongen te moeten verkopen tijdens uw pensioen waar u uw hele leven hard voor gewerkt.

Wees hier op tijd bij en laat al vroeg in uw leven bereken hoe uw toekomstige pensioeninkomen er uit komt te zijn. Neem nu contact op met één van de adviseurs van Zandstra Financieel Advies.

 

Advies bij pensioeninkomen

Wij kunnen door middel van uw huidige situatie precies berekenen wat in uw inkomsten tijdens uw pensioen zal zijn. Dit doen wij door te inventariseren wat u opbouwt aan pensioen. Tevens hoe hoog de te verwachte woonlasten tijdens uw pensioen zullen zijn.

Wij vergelijken de desbetreffende producten op basis van voorwaarden en risico om zo tot een passende oplossing te komen. Neem nu contact op met één van de adviseurs van Zandstra Financieel Advies.

PensioenjarenFinancieel Adviseur PensioenPensioeninkomen

Zakelijke verzekeringen advies
Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaalt u dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf uw financiële toekomst.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: