Pensioen Enschede

Zandstra financieel Advies is de pensioenexpert in Enschede. Er is de afgelopen jaren veel veranderd wat betreft het pensioen, maar wat betekenen deze veranderingen voor u? De AOW-leeftijd is verhoogd voor mensen die geboren zijn na 1955.

Dit geldt niet alleen voor de AOW-leeftijd, maar ook voor de pensioenfondsen. Een van de oorzaken hiervan is de vergrijzing in Nederland. Dit houdt in dat we pas op ons 67ste levensjaar met pensioen in Enschede kunnen. De dekkingsgraad van collectieve pensioenfondsen neemt af, waardoor ze niet meer in staat zijn het complete pensioen uit te betalen.

Hoe werkt de Pensioen expert in Enschede

Zandstra Financieel Advies kijkt samen met u wat de beste mogelijkheden zijn wat betreft uw pensioen. Wij vinden voor u de optimale pensioenregeling. Samen met u maken wij een plan om in kaart te brengen wat uw pensioeninkomen zal zijn en of dit ook aansluit bij uw levensstandaard. Tenslotte heeft u altijd hard gewerkt om te genieten van uw pensioen.

Assurantiekantoor HengeloAssurantiekantoor EnschedeVerzekering HengeloVerzekering Enschede

Zakelijke verzekeringen advies
Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaalt u dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf uw financiële toekomst.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: