Pensioen Almelo

Bent u op zoek naar een pensioen in Almelo met goed advies? Zoek niet verder! Wij van Zandstra financieel Advies zijn dé pensioenexperts in Almelo. Ondanks de vele veranderingen zijn wij continu voor u up to date.

De AOW-leeftijd is verhoogd voor mensen die geboren zijn na 1955. Dit geldt niet alleen voor de AOW-leeftijd, maar ook voor de pensioenfondsen. Wat betekend dit voor u?

Een van de oorzaken hiervan is de vergrijzing in Nederland. Dit houdt in dat we pas op ons 67ste levensjaar met pensioen in Almelo kunnen.

Een pensioen in Almelo snel geregeld

Zandstra Financieel Advies kijkt samen met u wat de beste mogelijkheden zijn wat betreft uw pensioen. Met onze ruime kennis en ervaring verzorgen wij een optimale pensioenregeling. Samen met u maken wij een plan om in kaart te brengen wat uw pensioeninkomen zal zijn en of dit ook aansluit bij uw levensstandaard. Tenslotte heeft u altijd hard gewerkt om te genieten van uw pensioen.

Zakelijke verzekeringen advies
Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaalt u dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf uw financiële toekomst.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: