Particuliere verzekeringen

Advies over hypotheken, pensioenen, vermogen, schadeverzekeringen, uitvaart en overlijden. Voor de meeste huishoudens zijn dit financiële kwesties die in het verleden wel eens met u besproken zijn. Maar welke risico’s loopt u nou daadwerkelijk? Bent u überhaupt wel verzekerd? Bent u niet over verzekerd?

De overheid, economie, verzekeraars en banken hebben de verzekeringen afgesloten op uw thuissituatie en de wet- en regelgeving van toen. Wanneer verschillende componenten gedurende de tijd veranderen, dan heeft dit ook gevolgen voor de kwaliteit van uw verzekering en het behalen van de doelstellingen.

In een jaarlijks adviesgesprek bespreken wij samen welke wijzigingen voor u van toepassing zijn. Zandstra Financieel past uw verzekeringen hier op aan, zodat u altijd de meest optimale dekking heeft.

Gaat u van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Uw zorg ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: