Overlijdensrisicoverzekering

Overlijden. Liever hebt u het er niet over. Maar… als ú dat niet doet, moeten nábestaanden het erover hebben. En dan komen al het regelwerk en de tegenvallers op hun bordje. Reden om er dus tóch eens over te praten? Doe het dan in één keer goed met een Overlijdensrisicoverzekering. Met uw financiële buurman uit Twente: Zandstra Financieel Advies.

Overlijdensrisicoverzekering verstandig om over te praten (en in orde te maken)

  • uw uitvaart verzekerd
  • uw nabestaanden verzekerd (overlijdensrisico, vaak bij hypotheek)

Hieronder ontdekt u meer over deze punten.

Wat kost een uitvaart?

Natuurlijk is elke uitvaart anders. Begraven, cremeren, kist, rouwauto’s, advertenties –  wat uw beeld ook is, voor u het weet zijn de kosten 15.000 euro. Of meer. Wel zo prettig echter als de allerlaatste wensen in vervulling kunnen gaan. En u of uw nabestaanden zich niet druk hoeven te maken over de kosten. Praat er dus eens met ons over. Vinden wij doodgewoon.

Hoe moet dat met …?

… de hypotheek? … de studiekosten van de kinderen?

Als u of uw partner overlijdt, kan de achterblijver dan nog in hetzelfde huis blijven wonen? En is er dan genoeg geld voor de studie van de kinderen? Uit ervaring weten we helaas dat de meeste Nederlanders op dit gebied onderverzekerd zijn. Gunt u uzelf of uw nabestaanden beter? Vraag ons dan hoe. Kijk ook op de pagina geld voor later.

Overlijdensrisicoverzekering online of goede buur

Natuurlijk regelt u tegenwoordig (van) alles online. Ook voor verzekeringen zijn er vergelijkingssites genoeg. Maar hoe weet u dan zeker of u het goed geregeld hebt? Dankzij een persoonlijk gesprek met ons als noaber komt u bijna altijd uit op een betere overlijdensrisicoverzekering. Of betere voorwaarden. Kijk, daar houden uw nabestaanden naast het verdriet een goed gevoel aan over.

Nooit meer over praten

Liever hebt u het niet over de dood. Als u met ons gesproken hebt, hoeft dat ook niet meer. Want dan weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wees er dus bij voor het te laat is…

Vergelijkingskaart Risico’s

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Nooit meer over praten

Liever hebt u het niet over de dood. Als u met ons gesproken hebt, hoeft dat ook niet meer. Want dan weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wees er dus bij voor het te laat is…

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: