Zandstra Financieel Advies geeft u onafhankelijk advies over uw hypotheek

Zandstra Financieel Advies is een onafhankelijke financieel adviseur. Dit houdt in dat we onafhankelijk advies geven over hypotheken. Wij geven niet alleen onafhankelijk advies over de hypotheek, maar ook over verzekeringen. De hele regio Twente behoort tot ons werkgebied, maar we helpen ook mensen in de Achterhoek, Salland en drie steden gebied. Wij hechten veel waarde aan het hebben van een binding met onze klanten.

Hoe wij u onafhankelijk advies over uw hypotheek

De werkwijze die we ook gebruiken bij onafhankelijk advies geven over hypotheken. Hierbij beginnen we altijd met het opstellen van een inventaris van uw huidige financiële situatie. Aan de hand hiervan kunnen we samen bespreken welke verzekeringen en hypotheken wel en niet nodig zijn. U bent hier in ook ontzettend belangrijk. Zandstra Financieel Advies vindt voor u altijd de best passende verzekering tegen de beste voorwaarden.

Waarom wij op een goede manier onafhankelijk advies over uw hypotheek

Wij adviseren onafhankelijk in hypotheken, schadeverzekeringen, uitvaart, pensioen en nog veel meer. Dit doen wij zowel in de particuliere sector als de zakelijke sector. Wij ervaren veel mensen onnodige verzekeringen hebben waar nooit meer naar gekeken is. Mensen hebben vaak verzekeringen lopen bij veel verschillende banken en verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is van groot belang, iemand die met uw situatie meedenkt.

Assurantiekantoor HengeloAssurantiekantoor EnschedeVerzekering Hengelo

Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: