Hypotheekadvies van hypotheekadviseur in Hengelo e.o.

Woont u in Twente? Dan bent u vast nog bekend met het gevoel van ‘ons kent ons’. Voor een lekke dakgoot gaat u naar de loodgieter in de buurt. Voor brood naar de bakker om de hoek.

 

En voor hypotheekadvies in Hengelo en omgeving gaat u dus naar uw lokale hypotheekadviseur. In Hengelo en omstreken staat Zandstra Financieel Advies bekend als echte Twentse noaber; de behulpzame buurman die advies geeft over hypotheken en de verzekeringen die daar vaak bij komen kijken. We helpen ook u graag. Kom d’r in, dan kö’j d’r oet kiek’n.

 

Kijken naar ’t complete plaatje

Een lage rente en goede voorwaarden, dat is waar u misschien het eerst naar kijkt. Wij kijken veel verder dan dat, verder vooruit. Want bij ons advies zetten we uw leven centraal. Alles wat er nu speelt nemen we mee in de check naar de beste hypotheek voor u. Net als alles waarvan u nu al verwacht dat dat op korte of iets langere termijn gaat spelen in uw leven.

 

Hoe we verder werken

Een noaber is nuchter – Twents nuchter – én heeft van veel zaken verstand. Ook dat herkent u bij ons. Op die manier begeleiden we u handig bij uw hypotheektraject. En naar wens bij andere financiële en verzekeringszaken in uw leven. Wel zo handig dat één tussenpersoon dit voor u verzorgt; zo laten we alles op dit gebied goed bij elkaar aansluiten, bent u nooit dubbel verzekerd en betaalt u het minst.

 

En is er eens iets, dan hoeft u niet na te denken bij welke verzekeraar of hypotheekverstrekker u ook al weer moet zijn. Eén belletje, mailtje of appje naar ons als tussenpersoon is genoeg om alles te regelen.

 

Koffie met krentenwegge / koffie met gesprek

Waar herkent u een goede buurman aan? Juist, aan iemand die ervoor u is als u hem nodig hebt. Iemand waar u zomaar kunt binnenvallen. Of die gewoon even bij u aanwipt. Dát beschrijft precies hoe wij werken. U kunt zomaar bij ons binnenvallen in Borne. Of wij komen even bij u. Het enige verschil? Wij komen niet zomaar bij ú binnenvallen, alleen op uitnodiging van u 🙂

 

Advies ook buiten kantoortijd

Op een goede buurman kunt u dag en nacht een beroep doen. Hij kent geen tijd. Dat geldt ook voor ons. Of u nu overdag, ’s avonds of in het weekend wilt afspreken voor hypotheekadvies in Hengelo of omgeving, we staan voor u klaar. Dus welk moment past er bij uw leven?

 

Niets zo veranderlijk als omstandigheden

Als u eenmaal een hypotheek of verzekeringen via ons als tussenpersoon hebt, houden we het persoonlijke gevoel en de binding met u graag vast. Bijvoorbeeld door af en toe een praatje te maken om te horen hoe het met u gaat. Want voor u het weet is er iets veranderd. U wilt uw huis uitbreiden, of uw gezin. U krijgt een nieuwe, dure hobby. Of u wilt het wat rustiger aan doen.

 

Allemaal redenen om te kijken of uw hypotheek in hengelo en verzekeringen nog wel bij u passen. Ook dan zijn wij er weer graag voor u. Om mee te denken. Mee te rekenen. Én te regelen.

 

Mee met de digitale tijd

Bij deze tijd past het ook dat u soms nergens tijd voor wilt maken. En alles gewoon snel even wilt regelen. Zoals schade doorgeven. Of uw hypotheek nog eens berekenen. Dan wordt u vast blij van onze ‘buurtapp’. Want als goede buurman helpen we u ook gewoon op deze digitale manier makkelijk en snel.

 

En wilt u dan tóch persoonlijk contact? Dan vindt u onze telefoonnummers makkelijk in de app. Zo hebt u uw buurman als hypotheekadviseur voor Hengelo en omstreken altijd bij de hand.

 

Meer weten over hypotheekadvies voor Hengelo e.o.?

Dus … gaat u voor snel en goedkoop hypotheekadvies in Hengelo voor de korte termijn? Ga dan naar een vergelijkingssite. Gaat u voor persoonlijk, flexibel én goed(koop) voor de lange termijn? Dan staan we als hypotheekadviseur in Hengelo en omgeving voor u klaar.

Hypotheken en advies
Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: