Hypotheek in Almelo

hypotheek Almelo maakt deel uit van Zandstra Financieel Advies en is het Twentse advieskantoor op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor.

Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Ons kantoor is ??n van de weinige kantoren die u op alle mogelijke gebieden van verzekeringen onafhankelijk kan adviseren en bemiddelen.

Met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars kunnen wij voor u het grote aanbod bekijken en vergelijken om tot het beste product voor u te komen.

 

Waarom een hypotheek regelen bij Zandstra Financieel advies

Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk.

Een tussenpersoon die meedenkt met uw gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen. Ook wanneer u recent nog met uw financiële zaken bezig bent geweest, is het goed om eens met een nieuwe contactpersoon in gesprek te gaan. Een frisse kijk op de lopende zaken en dit tegen dezelfde of wellicht zelfs betere voorwaarden.

Wij kijken graag samen met u naar alle zaken en zullen u voorzien tegen het beste advies. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hoe gaat regelen wij uw hypotheek in Almelo

Onze werkwijze begint met maken van een goede inventarisatie van uw financiële situatie. Tijdens dit gesprek weet u precies wat uw mogelijkheden zijn, wat u kunt lenen, hoe laag de rente is die wij voor u kunnen afsluiten en wat uw toekomstige maandlasten zullen worden.

Samen met u bespreken wij welke risico?s noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen.

Wij kijken naar de juiste verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komen wij vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet.

Hypotheekadvies Almelo – Financieel Advies AlmeloAssurantiekantoor AlmeloFinancieel Adviseur Almelo

Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Vergelijkingskaart Hypotheken

Op deze vergelijkingskaart staat informatie over onze financiële dienstverlening. Als je meerdere vergelijkingskaarten verzamelt, kun je financiële dienstverleners met elkaar vergelijken. Door oriëntatiegesprekken te voeren met verschillende financiële dienstverleners, kun je bepalen welke het beste bij je past.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: