Onafhankelijk hypotheekadvies nabij Saasveld

Zandstra Financieel Advies biedt advies aan om voor jou de beste hypotheek te vinden. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, uitvaartverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen.

Zandstra Financieel Advies biedt advies aan om voor jou de beste hypotheek te vinden. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is.

Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, uitvaartverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen.

Hoe werken wij?

Onze werkwijze begint met maken van een goede inventarisatie van uw financiële situatie.

Samen met u bespreken wij welke risico?s noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen.

Onafhankelijk hypotheekadvies nabij Saasveld anders dan anderen

Wij kijken naar de juiste verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komen wij vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet. Onze adviseurs komen nog steeds bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken voor wat betreft uw hypotheek en hebben met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars.

Verzekeringen Saasveld Assurantiekantoor SaasveldHypotheekadviseur Saasveld

Hypotheken en advies
Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: