Hypotheekadvies nabij Hengelo – Financiële Noaber

Hypotheekadvies nabij Hengelo krijgt u bij Zandstra Financieel Advies, de Twents nuchtere financieel advieskantoor. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Borne, waardoor het makkelijk te bereiken is voor mensen in de regio Hof van Twente en rondom.

Ons jong en dynamisch team bestaan uit professionele specialisten, ieder bekwaamt in hun eigen vak, die u graag willen begeleiden omtrent al uw financiële vraagstukken. Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning? Onze hypotheekadviseurs zal u zonder moeite hierin begeleiden en vertrouwd de beste keuzes laten zien, zodat u met een fijn gevoel een hypotheek kan afsluiten.

Werkwijze van hypotheekadvies nabij Hengelo

Onze werkwijze van Zandstra Financieel Advies gaat op een manier waarbij u volledig kan worden begeleid en geholpen worden in ons complete hypotheektraject. Uw eigen wensen en situaties (gezin, financieel etc.) worden hierin meegenomen en ons team van specialisten omtrent hypotheekadvies zal hieruit de meest voordeligste en best passende bij de klant vinden.

Wij zullen u stap voor stap laten zien en uitleggen wat er aan de hand is en hoe het te werk gaat. Ons team houd graag rekening met de klant tot diepste detail en hebben daarom ook een betere band met de klant dan andere concurrenten. Door deze persoonlijke aanpak word het kiezen van de best passende hypotheek nog beter en zal hierdoor u ook een vertrouwd gevoel krijgen tijden het afsluiten van de hypotheek.

Wij zijn u graag van dienst

Door onze aanstellingen met meer dan 200 aanstellingen bij verzekeraars en banken in combinatie van onze persoonlijke aanpak, kunnen wij hierdoor de meest voordeligste hypotheek voor u zoeken.

Wij vergelijken elk groot aanbod en bekijken of dit het beste bij uw wensen en alle situaties kan passen. Is dit gevonden? Dan kunt u langskomen voor een verder gesprek, maar zonder enig probleem komen onze specialisten, zoals weinig kantoren meer hebben, ook gewoon bij u aan de deur. Dit geeft ook een fijner gevoel voor de klant.

Ons einddoel is om een goed, voordelig en passende hypotheek te regelen voor onze klant en kijken daarom ook graag uit naar een langdurige samenwerking.

Hypotheekadviseur Hengelo Assurantiekantoor Hengelo Hypotheek Hengelo

Hypotheken en advies
Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: