Hypotheekadvies in Borne nodig?

Zandstra Financieel Advies is de hypotheekadviseur in Borne waarbij weinig andere nog een écht Twents betrouwbaarheid heeft. Een allround tussenpersoon die onafhankelijk een professioneel hypotheekadvies kan geven, waarbij uw financiële situaties, gezinssituaties en persoonlijke wensen ook een groot deel uitmaken bij ons uiteindelijk advies.

Zoals weinig hypotheekadviseurs in onze omgeving kunnen onze specialisten op het gebied van financiële vraagstukken ook bij u langskomen voor een adviesgesprek, deze keuze heeft ons assurantiekantoor gekozen om een vertrouwd gevoel te geven aan de klant over belangrijke en moeilijke keuzes omtrent de financiële situatie. Hierdoor kunnen wij ook een binding krijgen met onze klanten, waardoor onze adviseur makkelijker een passend hypotheekadvies te geven.

Werkwijze van hypotheekadvies uit Borne

De werkwijze begint met het bekijken van de gezinssituatie, financiële situatie en de wensen van de klant om hieruit een inventarisatie van te maken. Tussendoor kunnen er vragen opkomen bij de klant en er word dan zeer graag op prijs gesteld dat deze worden gesteld.

Onze adviseurs kunnen dan langskomen of telefonisch bespreken om uw vragen te beantwoorden. U bent natuurlijk ook welkom om een afspraak te maken, om vervolgens bij ons op kantoor te komen voor een gesprek. Door onze aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars kunnen onze hypotheekadviseurs beter onderscheid maken tussen de verschillende hypotheken, zodat er bij al uw wensen uiteindelijk de meest passende en meest voordeligste hypotheek te vinden.

Doordat Zandstra Financieel Advies een onafhankelijk hypotheekadvies kantoor is kunnen wij meerdere aanbieders met elkaar vergelijken om te kijken welke hypotheek eigenlijk bij uw wensen en andere situaties passen. Ons tussenpersoon gaat u hierbij begeleiden en kan zowel meedenken als een vast aanspreekpunt voor u zijn, zowel particulier als zakelijk.

Hoe we u van dienst kunnen zijn

Het hypotheekadvies dat Zandstra Financieel Advies u adviseert en bemiddeld word onafhankelijk, vertrouwd en met een écht Twents betrouwbaarheid gedaan. Met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars zorgen wij ervoor dat bij ieder persoon een passende hypotheek word gevonden.

Onze prioriteit ligt bij de klant en hebben daarom een meer persoonlijke manier naar klanten toe, zodat de klant meer vertrouwen heeft om een hypotheek aan te vragen en een fijn en vertrouwde samenwerking tegemoetkomt.

Verzekeringen BorneAssurantiekantoor BorneHypotheek Borne –  Hypotheekadviseur Borne

Hypotheken en advies
Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: