Ons team in hypotheekadvies Almelo

Een vertrouwd adres in het centrum van Borne. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financi?le vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Wij werken met name in de regio Twente, maar zijn ook bereikbaar voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek.

Hoe is hypotheekadvies Almelo u van dienst

Onze werkwijze begint met maken van een goede inventarisatie van uw financi?le situatie. Samen met u bespreken wij welke risico?s noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen. Wij kijken naar de juiste verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komen wij vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet. Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk. Een tussenpersoon die meedenkt met uw gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen.

Het eind doel van hypotheekadvies Almelo

Wij kijken graag samen met u naar alle zaken en zullen u voorzien tegen het beste advies en adviseren en bemiddelen als onafhankelijk kantoor en dat houdt in dat wij alle mogelijke aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Dit is van belang om voor elke risico dat u af wil schermen, of elke wens die u heeft de meest geschikte verzekeraar te vinden met de daarbij best behorende polisvoorwaarden en prijs te vinden.

Hypotheek Almelo Verzekeringen Almelo Hypotheekadviseur Almelo Assurantiekantoor Almelo

Hypotheken en advies
Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: