Hypotheek nodig in Hengelo?

Hypotheek Hengelo maakt deel uit van Zandstra Financieel Advies, waar u voor al uw financiële vraagstukken terecht kan. Zandstra Financieel Advies is een echt Twents advieskantoor voor al uw vragen voor hypotheken en verzekeringen.

Wij hebben een team samengesteld die elkaar afstemt en ieder een eigen specialiteit bevat omtrent financiële zaken. Onze aanpak is meer persoonlijk gericht en willen u graag beter leren kennen, zodat wij hierdoor beter passende verzekeringen en hypotheken voor u kunnen uitzoeken die passen bij uw situaties.

Zandstra Financieel Advies is een van de weinige kantoren die onafhankelijk adviseert, maar ook bemiddeld voor u en met onze vele aanstellingen kunnen wij ervoor zorgen dat u het perfecte product krijgt geleverd.

Hoe gaan wij te werk?

Ons team begint met een kennismakingsgesprek en een inventarisatie waarbij wij kijken wat voor situatie en wensen u heeft, waardoor wij goed kunnen afstemmen en een idee krijgen wat voor bepaalde verzekeringen en hypotheken het best passend is.

Hierna houden wij contact en overleggen wij met u over de risico’s, waarom wij het passend vinden en of u nog meerdere wensen heeft. Wilt u nog meer informatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een gesprek. Dit kan zowel bij u aan de deur als bij ons op het kantoor.

Vaak komen wij beter uit dan een vergelijkingssite op internet en kunnen voor u een beter passend en voordelig een hypotheek of verzekering aanbieden.

Het einddoel van een hypotheek uit Hengelo

Onze prioriteit is om het beste product te leveren voor u en dit ook tegen de beste voorwaarden en de klant tevredenheid. Door onze persoonlijkere aanpak kunnen wij dit waarmaken en zorgen wij voor een fijner en vertrouwder gevoel op een professionelere manier dan andere kantoren.

Het contact tussen ons kantoor en de klant willen wij graag behouden voor een langere tijd en zullen daarom ook graag de wensen van de klant zelf weten en behouden in toekomstige samenwerkingen.

Met onze vele aanstellingen heeft Zandstra Financieel Advies veel keuzes die passend zijn bij alle verschillende situaties en wensen van klanten. Wij kijken graag uit naar een toekomstig samenwerking met u.

Hypotheekadviseur Hengelo Hypotheekadvies Hengelo – Financieel Adviseur HengeloFinancieel Advies Hengelo

Hypotheken en advies
Meer weten?

Voorkom piekeren over uw hypotheek. Laat u door ons een prettige piek-ervaring bezorgen bij uw financieringsgesprek en hypotheek.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: