Financieel Adviseur ZZP

Zandstra Financieel Advies is dé financieel adviseur voor ZZP’ers in Twente. Wij zijn gevestigd op een centrale plek in het centrum van Borne en wij helpen zowel ZZP’ers, als particulieren en MKB’ers.

 

Financieel Adviseur ZZP: Onze werkwijze

Onze werkwijze als financieel adviseur ZZP is als volgt: Wij inventariseren uw financiële situatie, vervolgens gaan we met u overleggen welke verzekeringen en financieringen absoluut noodzakelijk zijn voor u als ZZP’er.

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn als Financieel Adviseur ZZP

Als financieel adviseur ZZP kunnen wij u als ZZP’er een zeer compleet pakket aanbieden. Wij kunnen u namelijk adviseren op de volgende gebieden: schadeverzekeringen, uitvaarten, hypotheken, gouden handdrukken en nog meer. Dit is zowel voor particulieren als bedrijven mogelijk.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP, MKB of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: