Financieel Adviseur Pensioen

Wie is Financieel Adviseur Pensioen

Zandstra Financieel Advies is opgericht in 2011. Wij zijn een allround assurantiekantoor die al uw financi?le vraagstukken kan beantwoorden. Wij zijn de ideale financieel adviseur wat betreft het pensioen. Bij ons staat klant tevredenheid op nummer ??n. Daarnaast gaan wij als financieel adviseur pensioen voor een langdurige samenwerking.

Financieel Adviseur Pensioen: wat kunnen wij voor u doen

Op het gebied van pensioen zijn er de afgelopen jaren ontzettend veel zaken veranderd. Zo is de AOW-leeftijd opgeschoven voor mensen geboren in 1955 of later. Hetzelfde gebeurt nu bij de pensioenfondsen in Nederland. Dat houdt in dat we pas op 66 of 67 jarige leeftijd met pensioen kunnen gaan. Dit heeft onder andere te maken met de vergrijzing in Nederland. Het kan dus erg handig zijn als een financieel adviseur pensioen u helpt beslissen wat de beste optie is.

Financieel Adviseur Pensioen: hoe gaan wij te werk

Onze financieel adviseur gaat samen met u kijken wat de beste mogelijkheid is wat betreft uw pensioen. Dit houdt in dat wij voor u in kaart brengen hoe uw financi?le situatie zal zijn tijdens uw pensioen jaren. Wij stellen samen met u een plan op om te kijken of uw pensioeninkomen aansluit bij uw levenskwaliteit. U heeft immers altijd hard gewerkt om te genieten van uw pensioen. Wij zorgen er daarom met u voor om deze welverdiende rust zo optimaal mogelijk af te schermen door middel van pensioenverzekeringen.