Uw financieel Adviseur nabij Hengelo

Wij zijn een financieel adviseur gevestigd in Borne. Bij ons staat de klant ten alle tijden centraal, daarom gaan wij voor een langdurige samenwerking. Wij helpen u met al uw financiële vraagstukken. Van uw hypotheek, tot uw uitvaartverzekering. Wij zijn niet alleen actief in Borne, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, maar in de gehele regio Twente en omliggende regio’s.

De werkwijze van uw Financieel Adviseur nabij Hengelo

Het werk van Financieel Adviseur Zandstra financieel advies begint bij het maken van een inventarisatie van uw financiële situatie. Zodra dit gebeurd is, gaat de financieel adviseur samen met u overleggen welke verzekeringen van essentieel belang zijn. Ook kijken we naar uw verdere wensen en/of financiële doelen. U bent natuurlijk van groot belang tijdens dit gesprek, omdat alles goed moet aansluiten bij uw situatie en wensen.

Hoe kan Financieel Adviseur Hengelo u van dienst zijn

Onze ervaring is dat het merendeel van de mensen veel verzekeringen hebben lopen waar nauwelijks naar gekeken wordt. Wij kunnen u nieuwe inzichten geven op uw financiële situatie en er voor zorgen dat uw verzekeringen hier beter op aansluiten.

Nooit meer over praten

Liever hebt u het niet over de dood. Als u met ons gesproken hebt, hoeft dat ook niet meer. Want dan weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wees er dus bij voor het te laat is…

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: