Financieel Adviseur Almelo

Wij zijn een assurantiekantoor in de omgeving van Almelo dat van alle markten thuis is, wat betreft financieel advies voor zowel particulieren, als bedrijven. Bij ons is klanttevredenheid altijd de hoogste prioriteit. Zandstra Financieel advies is in 2011 gestart als onafhankelijk assurantiekantoor.

 

De werkwijze van Financieel Adviseur Almelo

Financieel Advies begint altijd met maken van goede inventarisatie van uw huidige financiële situatie. Vervolgens gaan wij met u om tafel zitten om te overleggen wat absoluut noodzakelijk is wat betreft verzekeringen en financieringen. Verder kijken we samen naar wat voor doelen en wensen u verder nog heeft. Hierdoor bent u in deze samenwerking van groot belang.

 

Hoe kan Financieel Adviseur Almelo u van dienst zijn

Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, schadeverzekeringen, uitvaart, overlijden, pensioenen, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheid, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke branche.

 

Waarom kiezen voor ons?

Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk. Een tussenpersoon die meedenkt met uw gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen.

Meer weten over AOV ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: