Financieel Advies in Hengelo

Financieel Advies Hengelo is een betrouwbaar adres in Borne en is onderdeel van Zandstra Financieel Advies. Wij zijn algemeen tussenpersoon voor al uw financiële vraagstukken. Het is voor ons van groot belang om binding met u als klant te hebben.

Financieel Advies Hengelo is vooral werkzaam in de omgeving van Twente, maar ook in omliggende regio’s. De doelstelling is een langdurige samenwerking en klanttevredenheid.

 

Werkwijze van Financieel Advies Hengelo

Financieel Advies Hengelo begint altijd met het inventariseren van uw huidige financiële situatie. Vervolgens zullen we met u bespreken welke verzekeringen noodzakelijk zijn en of u verder nog wensen heeft.

 

U bent hier bij van belang om er voor te zorgen dat de financieringen en verzekeringen worden geselecteerd die het beste bij u aansluiten. Samen met u komt Zandstra Financieel Advies er vaak vele malen beter uit dan bijvoorbeeld een vergelijkingswebsite.

 

Waarom Zandstra Financieel Advies

Zandstra Financieel Advies bemiddelt en adviseert voor u in de volgende onderwerpen, voor zowel de particuliere als zakelijke branche: hypotheken, schadeverzekeringen, uitvaarten, overlijden, pensioenen, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheid, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen.

 

Assurantiekantoor Hengelo – Hypotheekadvies HengeloVerzekering Hengelo

Zakelijke verzekeringen advies
Nooit meer over praten

Liever hebt u het niet over de dood. Als u met ons gesproken hebt, hoeft dat ook niet meer. Want dan weet u zeker dat alles goed geregeld is. Wees er dus bij voor het te laat is…

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

Bel mij terug over: