Financieel Advies in Enschede nodig? Wij komen graag langs!

Zandstra Financieel Advies is uw tussenpersoon bij wie u met al uw vraagstukken terecht kunt. Met financieel advies nabij Enschede, zijn wij actief sinds 2011. Klanttevredenheid is voor ons de eerste prioriteit en wij gaan voor een langdurige samenwerking. Wij zijn niet alleen actief in Twente maar ook in de omliggende regio’s.

 

Werkwijze van Financieel Advies Enschede

Zandstra Financieel Advies begint altijd met het maken van een overzicht van uw financiële situatie. Wanneer dit eenmaal gebeurt is, kunnen we noodzakelijke verzekeringen en eventuele wensen bespreken. Om de financieringen en verzekeringen goed te laten aansluiten op uw situatie bent u van groot belang. Zandstra Financieel Advies is altijd op zoek naar verzekeringen die perfect bij u aansluiten tegen de beste voorwaarden.

 

Zandstra financieel advies heeft jarenlange ervaring en komt graag langs

Onze ervaring is dat de meeste mensen nogal veel verzekeringen hebben lopen waar zelden naar gekeken wordt. Het kan dan verstandig zijn als iemand met een frisse blik er is naar kijkt. Daarbuiten is het ook prettig om een vast aanspreekpunt te hebben die met u meedenkt.

 

Assurantiekantoor EnschedeAssurantiekantoor EnschedeVerzekering EnschedePensioen Enschede

Meer weten over AOV ZZP & MKB?

Een ongeluk voorkomen kunnen we niet. Financieel gelukvoor uw toekomst vastleggen wél. Zullen we er eens vrijblijvend over praten? Gelukkig hebben wij de antwoorden én de koffie (of thee). Brengt u dan de vragen mee?

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: