Bedrijfsauto of bedrijfsbus verzekering

Een bedrijfsauto wordt dagelijks veel gebruikt, net als een particuliere auto en daarom is het verstandig dat u goed bent verzekerd. Voorkomen is beter dan genezen! Een ongeluk kan altijd gebeuren tijdens het werk. Zandstra Financieel Advies helpt u graag bij het kiezen van de juiste verzekeringen.

Wat speelt er bij u? Bedrijfsauto of bedrijfsbus verzekering

  • Er wordt veel gebruik gemaakt van een bedrijfsauto of bus
  • Medewerkers brengen de auto wel eens thuis
  • Schade wordt veroorzaakt door een ander aan uw bedrijfsauto

Leg ons uw situatie voor zodat u van ons het beste advies kunt krijgen. Of nu nu een bedrijfsauto of een complete wagenpark wil laten verzekeren, wij geven u goed advies op maat.

Waar u verder nog over kunt nadenken

Op alle mogelijke manieren kan schade ontstaan. Wat vindt u belangrijk om dan goed geregeld te hebben? Denk aan:

  • Spullen van medewerkers of klanten die beschadigd raken
  • Gestolen werkmateriaal
  • Ziekte of overlijden van een medewerker, klant of uzelf

Kunt u zelf niet meer werken? Of geldt dit voor een medewerker? Ook dan vindt u bij ons de juiste, betaalbare oplossing. Zie de pagina arbeidsongeschikt.

Online of liever persoonlijk…

Veel zaken regelt u nu online. Vergelijkingssites voor verzekeringen genoeg. Maar… waarom zou u zelf gaan vergelijken als wij dat voor u doen? In 99% van de situaties krijgt u dan dezelfde verzekering. Of zelfs betere voorwaarden. Grootste verschil? Dan weet u zéker dat u goed zit.

Bovendien, als we u eenmaal kennen, houden we alles voor u bij. Verandert er dus iets in uw situatie, in wetten of voorwaarden? Dan krijgt u een seintje. Gratis. Kom daar maar eens om bij vergelijkingssites…

Gaat u van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Uw zorg ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp, mkb of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: