Bedrijfsverzekering of bedrijfsschadeverzekering ZZP

Wilt u uw bedrijf, personeel, auto en goederen goed verzekerd hebben? Wilt u precies weten welke bedrijfsschadeverzekering er binnen uw bedrijfsvoering verstandig zijn om af te sluiten? Dan kunnen de onafhankelijke adviseurs van Zandstra Financieel Advies u verder helpen met bedrijfsschadeverzekeringen.

 

Zakelijke verzekeringen vergelijken

Door middel van het vergelijken van circa 200 aanbieders qua prijs en voorwaarden, kunnen wij voor het beste pakket op maat samenstellen van bedrijfsschadeverzekeringen. Tevens kunnen wij op 99% van alle bedrijfsschadeverzekeringen aanzienlijk besparen tegen betere voorwaarden. Is uw bedrijf gevestigd in de regio Borne, Hengelo, Enschede of Almelo en wilt u een vrijblijvende berekening laten maken? Dan gaan wij deze uitdaging aan!

 

Bedrijfsverzekering of bedrijfsschadeverzekering ZZP afsluiten?

Samen met onze adviseurs gaan wij aan de slag om samen de gunstigste bedrijfsschadeverzekeringen voor u af te sluiten met advies op maat.

Afspraak maken

Meer weten?

Het blijft koffiedik kijken wat de toekomst brengt. Gelukkig bepaalt u dankzij een kop koffie (of iets anders) bij ons in ieder geval zelf uw financiële toekomst.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: