Bedrijfsverzekeringen Enschede

Bedrijfsverzekeraar Enschede is onderdeel van Zandstra Financieel Advies. Bedrijfsverzekeraar Enschede vergelijkt verzekeringen voor ZZP’ers en vindt een verzekering die aansluit bij uw wensen, tegen de beste polisvoorwaarden. Wij zijn een vertrouwd adres in de omgeving van Borne, maar ook actief in Twente en omringende regio’s.

 

De werkwijze van bedrijfsverzekeraar Enschede

Bedrijfsverzekeraar Enschede begint altijd met het maken van een overzicht van de actuele financiële situatie. Daarna gaan we met u bespreken welke verzekeringen onmisbaar voor u zijn en welke extra wensen u nog heeft op het gebied van verzekeringen. Wij kunnen vele malen beter verzekeringen vergelijken, dan websites op het internet.

 

Waarom Bedrijfsverzekeraar Enschede

Bij Bedrijfsverzekeraar Enschede hebben we ervaren dat veel bedrijven en ZZP’ers nogal wat verzekeringen hebben lopen waar nog maar nauwelijks naar gekeken wordt. Ook lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken en/of verzekeraars. Het door deze reden ontzettend belangrijk om een vast aanspreekpunt te hebben. Zelfs als er in het recente verleden nog naar is gekeken, kan het goed zijn als er iemand met een frisse blik naar kijkt.

 

Assurantiekantoor HengeloAssurantiekantoor Enschedeverzekering Hengeloverzekering Enschede

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP, MKB of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: