Hét assurantiekantoor vlakbij Saasveld

Assurantiekantoor Saasveld is een vertrouwd assurantiekantoor, gevestigd in Borne en is onderdeel van Zandstra Financieel advies. Bij Zandstra Financieel advies helpen wij onze klanten met alle financiële vraagstukken en vinden het belangrijk om een binding te hebben met de klanten. Daarom is onze doelstelling ook om een langdurige samenwerking aan te gaan en uw tevredenheid staat voorop.

 

Wij zijn met name werkzaam in de regio Twente, maar wij zijn ook te bereiken voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek.

Werkwijze Assurantiekantoor nabij Saasveld

Bij Zandstra Financieel advies begint onze werkwijze altijd eerst met het inventariseren van uw financiële situatie. Samen met u gaan we overleggen welke verzekeringen u nodig zult hebben en wat uw verdere wensen nog zijn. U bent van groot belang in deze samenwerking met Assurantiekantoor Saasveld, om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij uw situatie en wensen.

 

Wij gaan voor u op zoek naar de verzekering die u nodig heeft, tegen de beste voorwaarden. We komen hier vrijwel altijd beter uit dan de meeste internetsites.

 

Hoe kunnen we u helpen met assurantie in Saasveld?

Zandstra Financieel advies kan adviseren en bemiddelen in de volgende onderwerpen: hypotheken, schadeverzekeringen, uitvaarten, overlijden, gouden handdrukken en nog veel meer. Wij doen dit voor zowel particulieren, als bedrijven.

Verzekeringen Saasveld

Gaat u van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Uw zorg ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: