Uw assurantiekantoor in Borne

Zandstra Financieel Advies is een assurantiekantoor in Borne dat voor al uw vragen over hypotheken, verzekeringen en andere financiële onderdelen adviseert en bemiddeld. Het belangen van ons is de klant zelf en neemt daarom ook alle persoonlijke situaties, financiële situaties, maar ook de wensen bij het aansluiten van een hypotheek of verzekering mee.

Door onze manier van werken waarbij wij de klant beter willen leren kennen op een professionele, maar meer persoonlijkere manier kunnen wij de perfecte hypotheek of verzekering voor u vinden tegen de meest voordeligste prijzen. Hierdoor heeft u minder werk, minder zorgen en meer vertrouwen in het afsluiten van uw financi?le zaken en word het ook duidelijker door onze aanpak als tussenpersoon.

Zandstra Financieel Advies bespreekt daarom ook alles grondig met u en zorgen ervoor dat de klant zelf de prioriteit heeft. De meerdere aanstellingen die wij hebben heeft hierdoor ook voordeel en kunnen daarom onafhankelijk de beste hypotheken en verzekeringen vinden en zijn daarom meestal goedkoper en beter dan de vergelijkingssites op het internet en andere kantoren.

Onze werkwijze als assurantiekantoor in Borne

Onze samenwerking door middel van onze vlotte, dynamische en echt Twents betrouwbaarheid zorgt ervoor dat er een fijner gevoel ontstaat tijdens het bespreken van uw financiële situaties en zaken.

Het assurantiekantoor Borne, Zandstra Financieel Advies team staat voor u klaar en met onze inventarisatie gesprek waarbij uw financiële situatie, gezinssituatie, risico’s, maar ook de wensen die u graag heeft word meegenomen kunnen wij de perfecte oplossing voor u vinden tegen een van de beste voorwaarden.

Zandstra Financieel Advies kijkt graag uit naar een fijn, langdurig en professionele samenwerking en heeft daarom, zoals niet veel andere kantoren, een optie om ook bij u langs te komen voor een advies gesprek. Dit kan u een vertrouwelijker gevoel geven omtrent uw financiële vraagstukken.

Bij ons advies gesprek word ook goed en duidelijk uitgelegd waarom de opties die wij hebben gevonden voor u het beste zijn en welke opties u allemaal eigenlijk heeft, waardoor het makkelijker voor de klant is om een keuze te maken welke hypotheek of verzekering u wilt laten afsluiten.

Hoe wij u van dienst kunnen zijn

Ons professionele team kan bij u inzien en inspelen bij zowel nieuwe als al lopende zaken. Doordat wij graag een binding krijgen met onze klant is het mogelijk om een van onze adviseurs een al lopende zaak te bekijken waardoor er een mogelijkheid bestaat dat onze adviseur wellicht wel een betere voorwaarden heeft gevonden.

Voor ons is het belangrijk dat een klant een tussenpersoon heeft, omdat de meeste financiële zaken bij verschillende verzekeraars. Hierbij is het makkelijk om een persoon te hebben die inkijkt in alle zaken en u hierbij zowel begeleid als adviseert ter beste van uzelf.

Door onze authentieke werkwijze, professionele houding, zorgen voor de klant en een echt Twents gevoel zorgt Zandstra Financieel advies ervoor dat uw zaken worden bekeken door specialisten, elk in hun specifiek vak, waaruit het beste advies word gegeven. Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw financiële zaken te bespreken met assurantiekantoor Borne.

Verzekeringen BorneHypotheekadviseur Borne

Gaat u van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Uw zorg ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: