Uw assurantiekantoor nabij Almelo

Een vertrouwd adres in het centrum van Borne. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor nabij Almelo. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is.

Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Wij werken met name in de regio Twente, maar zijn ook bereikbaar voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek. Zandstra Financieel Advies is met name werkzaam in de regio Twente.

Doordat ons assurantiekantoor dichtbij het centraal station van Borne gelegen is, zijn wij goed bereikbaar voor klanten in de regio van Borne, Hengelo, Enschede en Almelo.

Waarom een assurantiekantoor nabij Almelo?

Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, uitvaartverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen.

Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke branche. Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk. Een tussenpersoon die meedenkt met uw gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen.

Ook wanneer u recent nog met uw financiële zaken bezig bent geweest, is het goed om eens met een nieuwe contactpersoon in gesprek te gaan. Een frisse kijk op de lopende zaken en dit tegen dezelfde of wellicht zelfs betere voorwaarden.

Wij kijken graag samen met u naar alle zaken en zullen u voorzien tegen het beste advies. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het einddoel van assurantie in Almelo

Met meer dan 200 aanstellingen bij verschillende banken en verzekeraars kunnen wij voor u het grote aanbod bekijken en vergelijken om tot het beste product voor u te komen.

Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden, maar adviseren en bemiddelen ook als onafhankelijk kantoor en dat houdt in dat wij alle mogelijke aanbieders met elkaar kunnen vergelijken.

Dit is van belang om voor elke risico dat u af wil schermen, of elke wens die u heeft de meest geschikte verzekeraar te vinden met de daarbij best behorende polisvoorwaarden en prijs te vinden.

Assurantie Almelo

Gaat u van zorg naar zorgeloos?

De zorgen vóór zijn, dat kunnen we niet. Uw zorg ombuigen naar alles zorgeloos geregeld hebben, dát is waar wij voor staan. Kijk ook maar eens op de pagina over ons. Of plan snel een persoonlijk ‘zorggesprek’.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: