Als uw bedrijf schade maakt: aansprakelijkheidsverzekering zakelijk voor ZZP en MKB bedrijven

Een medewerker stoot de laptop van uw klant van tafel. Of hij rijdt iemand met uw bedrijfswagen aan. In één moment kan het gebeurd zijn. En dan zit u met heel veel momenten waarin u zich het hoofd breekt over de gevolgen. Met Zandstra Financieel Advies voorkomt u die hoofdbrekens. Nou ja, in ieder geval over schade…

Wat speelt er bij u? Aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP bedrijven tot BV

  • Losse spullen en goederen of juist diensten
  • Werken met of zonder medewerkers en/of tijdelijke hulp (familie, onderaannemers, uitzendkrachten enz.)
  • Wel of geen vestigingen in buitenland

Leg ons uw situatie voor. Dan krijgt u het beste advies over een aansprakelijkheidsverzekering. Of u nu ZZP’er (zelfstandig professional) of MKB’er bent. Of nu een eenmanszaak of vof hebt, een BV of NV, een stichting, vereniging of maatschap. Wij helpen. Op maat.

Ook goed om over na te denken

Op alle mogelijke manieren kan schade ontstaan. Wat vindt u belangrijk om dan goed geregeld te hebben? Denk aan:

  • Schade aan spullen van medewerker of klant
  • Diefstal van werkmateriaal
  • Ziekte of overlijden van medewerker, klant of uzelf

Kunt u zelf niet meer werken? Of geldt dit voor een medewerker? Ook dan vindt u bij ons de juiste, betaalbare oplossing. Zie de pagina arbeidsongeschikt.

Online of liever persoonlijk…

Veel zaken regelt u nu online. Vergelijkingssites voor verzekeringen genoeg. Maar… waarom zou u zelf gaan vergelijken als wij dat voor u doen? In 99% van de situaties krijgt u dan dezelfde verzekering. Of zelfs betere voorwaarden. Grootste verschil? Dan weet u zéker dat u goed zit.

Bovendien, als we u eenmaal kennen, houden we alles voor u bij. Verandert er dus iets in uw situatie, in wetten of voorwaarden? Dan krijgt u een seintje. Gratis. Kom daar maar eens om bij vergelijkingssites…

Korting bij preventie

Ook denken we als financiële buurman graag met u mee. Wist u bijvoorbeeld dat u korting krijgt op uw verzekering als u maatregelen neemt om schade te voorkomen? Zoals aan uw gebouw, aan medewerkers of bij een werklocatie? Van gekeurd hang- en sluitwerk tot aanwezige camera’s, brandblusdeken en reanimatieapparaat – wij adviseren u.

Aansprakelijkheidsverzekering: aan u de keus

Voorkomen dat uw bedrijf of bestuurder schade veroorzaakt, dat is in de praktijk best moeilijk. Voorkomen dat de gevolgen groot zijn, is een stuk makkelijker. Met Zandstra Financieel Advies.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP, MKB of andere rechtsvorm.

Doorpraten?

Graag zetten we een lekkere kop koffie of thee voor u. Dan praten én rekenen we samen eens vrijblijvend door. Over risico’s, gevolgen en een aansprakelijkheidsverzekering voor zzp, mkb of andere rechtsvorm.

Bel mij terug.

Gemak dient de mens. Wilt u dus dat wij u bellen? Vul dan hier uw contactgegevens in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Liever mailen? Ga naar de contactpagina.

    Bel mij terug over: