Over ons

Een vertrouwd adres in het centrum van Borne. Zandstra Financieel Advies is in 2011 begonnen als onafhankelijk assurantiekantoor. Wij zijn een allround tussenpersoon die voor u alle financiële vraagstukken en verzekeringen een vast aanspreekpunt is. Wij vinden het belangrijk om veel binding te hebben met onze klanten tegen zo laag mogelijke en tegen de beste voorwaarden. Wij werken met name in de regio Twente, maar zijn ook bereikbaar voor klanten in de Achterhoek, Salland en de Stedendriehoek.

Onze werkwijze begint met maken van een goede inventarisatie van uw financiële situatie. Samen met u bespreken wij welke risico’s noodzakelijk zijn om te verzekeren en welke verdere wensen u daarnaast heeft. Uw rol in de samenwerking is erg van belang om de verzekeringen of financieringen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw situatie en wensen. Wij kijken naar de juiste verzekeringen tegen de beste voorwaarden. Hier komen wij vaak beter uit dan de vergelijkingssites op internet.

Wij adviseren en bemiddelen voor u in hypotheken, bedrijfsverzekeringen, schadeverzekeringen, uitvaartverzekering, overlijdensverzekering, pensioenverzekering, sparen & beleggen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, gouden handdrukken en het ontwoekeren van woekerpolissen. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke branche.

Onze ervaring is dat de meeste mensen een heleboel verzekeringen hebben die zelden tot nooit meer zijn nagekeken sinds afsluitingsdatum. Tevens lopen de verzekeringen vaak bij verschillende banken of verzekeraars. Een vast aanspreekpunt is daarom ontzettend belangrijk. Een tussenpersoon die meedenkt met uw gezinssituatie en persoonlijkheid en daarop in kan springen.

Ook wanneer u recent nog met uw financiële zaken bezig bent geweest, is het goed om eens met een nieuwe contactpersoon in gesprek te gaan. Een frisse kijk op de lopende zaken en dit tegen dezelfde of wellicht zelfs betere voorwaarden. Wij kijken graag samen met u naar alle zaken en zullen u voorzien tegen het beste advies. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij adviseren en bemiddelen als onafhankelijk kantoor en dat houdt in dat wij alle mogelijke aanbieders met elkaar kunnen vergelijken. Dit is van belang om voor elke risico dat u af wil schermen, of elke wens die u heeft de meest geschikte verzekeraar te vinden met de daarbij best behorende polisvoorwaarden en prijs te vinden.

Afspraak maken

erik-zandstra4

Mensen voor u zochten naar:

Download hier de tarieven